0770 315 889

Cine ne cunoaste stie ca livrarea a fost “o pastila” greu de inghitit pentru noi iar cine inca nu ne cunoaste, va afla ca acesta este un compromis pe care am refuzat intotdeauna sa il facem, insa l-am experimentat datorita situatiei exceptionale cauzate de pandemia Co-VID 19.

Asadar, ๐—ฎ๐—บ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐˜‚๐—ป๐˜๐—ฎ๐˜ ๐—น๐—ฎ ๐—ฐ๐—ผ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—ผ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ ๐—ฐ๐˜‚ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ ๐—ง๐—ฎ๐˜‡๐˜‡ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐˜‚ ๐—น๐—ถ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ ๐—น๐—ฎ ๐—ฑ๐—ผ๐—บ๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—น๐—ถ๐˜‚, ๐˜€๐—ถ ๐—ฎ๐—บ ๐—ฟ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐˜ ๐—น๐—ฎ “๐—ป๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฎ” ๐—ป๐—ผ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ oferindu-va posibilitatea de a suna si comanda pizza pentru acasa, cu ridicare de la noi din restaurant.

Nu stim altii cum sunt insa la noi clientul nostru nu e stapanul nostru. Este insa prietenul nostru drag pe care ๐—ถ๐—น ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฎ๐—บ ๐˜‡๐—ถ๐—น๐—ป๐—ถ๐—ฐ ๐—ฐ๐˜‚ ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜€๐—ถ ๐—ฐ๐˜‚ ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐˜, ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ฒ ๐˜€๐—ถ ๐—ผ๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ฒ. Povestea noastra este mai mult decat aceea a unui business de familie, restaurantul nostru este insasi familia in care ne place sa ne petrecem cele 14 ore pe zi, 6 zile pe saptamana si orice ocazie mai

avem.

๐—ก๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ท๐—ฎ, ๐˜€๐˜‚๐—ป๐˜๐—ฒ๐—บ ๐—ผ๐—ฏ๐˜€๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ถ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฎ ๐˜ƒ๐—ฎ “๐—น๐—ถ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ” ๐—ฒ๐˜…๐—ฎ๐—ฐ๐˜ ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฎ ๐—ฐ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐˜‚๐—น ๐—ป๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฟ๐˜‚ ๐˜ƒ๐—ฎ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—บ๐—ถ๐˜๐—ฒ: ๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ!

Asta inseamna: reteta traditionala, ingredientele originale venite fiecare din regiunea originala de provenienta din Italia, stil de procesare si gatire autentic, servire prietenoasa si promta si atmosfera ospitaliera, cu respect si drag de oamenii faini care ne calca pragul. Toate astea le putem exprima, in pricipal avand contact direct cu voi dragilor, si nu punandu-ne reputatia in mainile unor terti, unde nu avem control.

๐—œ๐—ป๐—ฐ๐—ฎ ๐—ฑ๐—ถ๐—ป ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ฐ๐—น๐—ถ๐—ฝ๐—ฒ in care am deschis ๐—ป๐—ฒ-๐—ฎ๐—บ ๐—ฝ๐˜‚๐˜€ ๐˜€๐˜‚๐—ณ๐—น๐—ฒ๐˜๐˜‚๐—น, ๐—บ๐˜‚๐—ป๐—ฐ๐—ฎ ๐˜€๐—ถ ๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฎ in tot ceea ce inseamna Il Classico si ๐—ฎ๐—บ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ณ๐˜‚๐˜‡๐—ฎ๐˜ ๐˜€๐—ฎ ๐—ณ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ๐—บ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—บ๐—ถ๐˜€๐˜‚๐—ฟ๐—ถ cand vine vorba ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ ๐—ป๐—ผ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ, ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐˜‚๐—น๐—ถ๐—น๐—ฒ ๐—ป๐—ผ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฒ ๐˜€๐—ถ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฒ๐˜…๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฎ ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜…๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ, primitoare, comfortabila si de drag pe care dorim sa vi-o oferim zilnic.

๐—ฆ๐—ถ ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ ๐—ฐ๐˜‚๐—บ ๐—ฎ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐˜ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—บ๐—ถ๐—ฎ ๐˜€๐—ถ ๐—น๐˜‚๐—บ๐—ฒ๐—ฎ ๐˜€-๐—ฎ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—บ๐—ฏ๐—ฎ๐˜. Si lumea “s-a inchis”. Si lumea s-a izolat. Si frica s-a stabilit in sufletele noastre toate si dintr-o data toate fetele cunoscute au disparut. Si noi nu am mai putut โ€œajungeโ€ la voi, decat printr-un compromis pe care noi am refuzat mereu sa il facem.

๐‘ณ-๐’‚๐’Ž ๐’“๐’†๐’‡๐’–๐’›๐’‚๐’• ๐’„๐’– ๐’Ž๐’๐’•๐’Š๐’—๐’† ๐’†๐’™๐’•๐’“๐’†๐’Ž ๐’…๐’† ๐’ƒ๐’Š๐’๐’† ๐’Š๐’๐’•๐’†๐’Ž๐’†๐’Š๐’‚๐’•๐’†. Insa situatia asta speciala ne-a obligat sa implementam masuri speciale ori riscam sa nu supravietuim si sa nu va mai putem fi alaturi. Am cantarit mult inainte de a lua o decizie si am hotarat ca fiecare face ce stie mai bine, astfel ca noi continuam sa facem pizza perfecta, iar partenerii nostri ne vor ajuta cu serviciul de livrare, ca sa ne putem si sa va putem sustine in continuare cu mancare buna si cu drag.

Asa ca, dupa cum ati vazut, am lucrat cu o platforma de comenzi online, ei implementand pentru noi serviciul de comanda si livrare la domiciliu, cu soferii lor. In perioada starii de urgenta, atunci cand nu era nici un suflet pe strada, cand traficul infiorator din zilele “normale” s-a spulberat iar transportul public a fost diminuat la minim, serviciul de livrare a functionat destul de bine.

๐—” ๐—ณ๐—ผ๐˜€๐˜ ๐—ผ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ผ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฎ ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ ๐—ฐ๐—ฎ ๐—ฒ๐˜…๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฎ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐˜‚ ๐—ป๐—ผ๐—ถ, o perioada in care am facut eforturi pentru a fi prezenti si relevanti cu aceleasi standarde, o perioada ๐—ฑ๐—ถ๐—ป ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฎ๐—บ ๐—ถ๐—ป๐˜ƒ๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐˜ ๐—ฝ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ถ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ฎ ๐—ป๐—ผ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ ๐˜‚๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฒ:

-๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐˜‚๐—น๐˜ ๐—ฝ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐—ถ, ๐—ป๐˜‚ ๐—ถ๐˜๐—ถ ๐—ฝ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฎ ๐˜€๐—ถ ๐—ฐ๐˜‚๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐˜๐˜‚๐—น ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ – ne-am zbatut sa va oferim aceasi calitate, aceasi gust si aceasi servire in masura in care a depins de noi;

– ๐—ณ๐—ถ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ท๐˜‚๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป ๐—บ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜‚๐—น ๐—ถ๐—ป ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ป๐—ฒ๐˜ƒ๐—ผ๐—ถ๐—ฒ – am ales sa NU marim preturile nici la comanda cu ridicare si nici la livrare, in perioada pandemiei, desi taxa substantiala pentru serviciul de livrare am suportat-o exclusiv noi deoarece ni s-a parut CORECT sa o facem. Am intampinat de asemenea si circumstante dificile care ne-au fi putut obliga sa o facem, cum ar fi cresterea pretului ingredientelor din Italia, dificultatea de a aduce ingredientele in tara, scumpirea unor utilitatilor esentiale in aceasta perioada, etc.etc… insa cu toate astea am ales sa fim de ajutor si sa fim parte a solutiei;

– ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ ๐—ณ๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ ๐—ผ ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฏ๐—ฎ, ๐—ณ๐—ฎ ๐—ผ ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฏ๐—ฎ ๐—ฏ๐˜‚๐—ป๐—ฎ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ ๐—น๐—ฎ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฎ๐˜ – din momentul in care am stiut ca suntem obligati sa va protejam, am luat toate masurile specifice necesare pentru a dezinfecta fiecare parte a restaurantului si v-am trimis mancarea impachetand cutia de pizza in folie de aluminiu pentru a minimiza contactul de orice fel;

– ๐—ป๐˜‚ ๐—ฝ๐—ผ๐˜๐—ถ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฎ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—น ๐—ฎ๐˜€๐˜‚๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ ๐—น๐˜‚๐—ฐ๐—ฟ๐˜‚๐—น๐˜‚๐—ถ ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—ณ๐—ฎ๐—ฐ๐˜‚๐˜ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—บ๐—ถ๐˜€๐˜‚๐—ฟ๐—ถ โ€“ lucrul bine facut e cel facut de tine si de echipa care depinde de tine, respectand regulile si procedurile bine stabilite. Oricat ne-am stresat sa trimitem pizza calda, din pacate au fost multe situatii in care ati primit pizza cu foarte mari intarzieri. Oricat ne-am straduit sa continuam aceleasi proceduri si reguli, in pandemie a fost cu totul altceva. Asadeci, din pacate ne-am pus reputatia in mana altora iar asta ne-a costat, in ultima perioada a starii de alerta;

– ๐—ถ๐—ป๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ ๐—ฒ ๐˜‚๐—ป ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฑ๐—ผ๐˜‚ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜€๐—ฒ ๐—ฐ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฎ ๐—ป๐˜‚ ๐˜€๐—ฒ ๐—ผ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ, ๐˜€๐—ถ ๐˜€๐—ฒ ๐—ฐ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฎ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ป ๐—ณ๐—ฎ๐—ฝ๐˜๐—ฒ – vorbele care nu se transforma in fapte sunt doar vorbe goale. Noi nu promitem daca nu ne putem indeplini promisiunile astfel ca ne dorim tare mult sa colaboram doar cu parteneri care au aceeasi etica de lucru si proceduri bine definite, dar indeosebi acelasi respect pentru sine si pentru ceilalti. Tocmai de aceea am hotarat sa intrerupem serviciul de livrare la domiciliu si sa revenim la ceea ce stim noi cel mai bine: ๐’๐’‚ ๐’”๐’†๐’“๐’—๐’Š๐’„๐’Š๐’Š ๐’…๐’† ๐’„๐’‚๐’๐’Š๐’•๐’‚๐’•๐’†, ๐’๐’‡๐’†๐’“๐’Š๐’•๐’† ๐’„๐’– ๐’…๐’“๐’‚๐’ˆ ๐’๐’‚ ๐’๐’๐’Š

๐’‚๐’„๐’‚๐’”๐’‚!

– ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ป๐—ฐ๐—ถ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ ๐—ฑ๐—ถ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐—บ๐—ฎ, ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ฝ๐—ผ๐—ถ ๐—ถ๐—ป๐˜‡๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐˜…insa rasplata ia forma a ceea ce ai tu nevoie nu a ceea ce iti doresti in momentul respectiv. Noi am vrut sa fim alaturi de ce care au trecut prin greutati mai mari decat noi, alaturi de cei din prima linie in lupta cu COVID si de cei care au participat activ la comunitate. Am fost alaturi de toti cei in nevoie cu pizza in asteptare, cu ciabatta calda facute zilnic, cu pachetele oferite impreuna cu partenerii nostri. Noi am primit multa multa dragoste de la voi, am primit multumiri si sustinere, am primit drag si prietenie. Cu toate ca nici una din astea nu se mananca, ele toate trec prin stomac. Si toate ne-au ajutat sa mergem mai departe si sa trecem peste greutatile momentului si sa oferim la randul nostru.

Pe scurt, va iubim, va respectam si va stimam si vrem sa va anuntam ca de azi revenim cu totul la โ€œ๐’—๐’†๐’„๐’‰๐’Š๐’๐’† ๐’๐’ƒ๐’Š๐’„๐’†๐’Š๐’–๐’“๐’Šโ€.

๐—ฉ๐—ฒ๐˜๐—ถ ๐—ฝ๐˜‚๐˜๐—ฒ๐—ฎ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ ๐—ฝ๐—ถ๐˜‡๐˜‡๐—ฎ ๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ ๐—ฐ๐˜‚ ๐—ฟ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—น๐—ฎ ๐—ป๐—ผ๐—ถ, ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐˜‚ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐˜๐—ถ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—บ๐—ถ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐˜€๐˜‚๐—น “๐—–๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐——๐—ฟ๐—ฎ๐—ด”. ๐—ฉ๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐Ÿญ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ถ๐—น๐˜‚๐˜๐—ฎ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐˜‚ ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ถ๐˜‡๐˜‡๐—ฎ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ฎ ๐—น๐—ฎ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐˜, ๐—ถ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐˜€๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐Ÿด ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ถ๐—น๐˜‚๐˜๐—ฒ ๐—ถ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐˜€๐˜‚๐—น ๐—ฒ ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ป, ๐˜ƒ๐—ฎ ๐—ผ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—บ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฑ๐—ผ๐˜‚ ๐—ผ ๐—ฝ๐—ถ๐˜‡๐˜‡๐—ฎ ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ด๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐˜๐—ฎ.

Noi consideram ca va oferim o sumedenie de motive bune pentru care sa faceti efortul de a veni voi dupa pizza insa vrem sa fim exceptionali si sa va si rasplatim pentru efortul asta. E felul nostru de a va fi recunoscatori ca sunteti cu noi, modul nostru de a da inapoi binele si bunul.

Desigur, nu e obligatoriu sa luati cartonasul si nici nu e musai sa il folositi daca nu il doriti. E important insa sa il aveti la dumneavoastra atunci cand ridicati pizza, acestea nu se cumuleaza, nu se folosesc pentru servirea in restaurant si nici nu se scad din nota de plata, rolul lui este de a primi o pizza Margherita in omagiu.

๐—ฆ๐—ถ ๐—ถ๐—ฎ๐˜๐—ฎ ๐—ฎ๐—บ ๐—ฎ๐—ท๐˜‚๐—ป๐˜€ ๐—น๐—ฎ ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—น๐˜‚๐—น ๐—ฝ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ถ ๐—ป๐—ผ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ ๐—น๐—ถ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ ๐—น๐—ฎ ๐—ฑ๐—ผ๐—บ๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—น๐—ถ๐˜‚, ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ฐ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐˜‚-๐—ป๐—ฒ ๐—น๐—ฎ ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ ๐—ถ๐—ป ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜, ๐—บ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ป ๐—ฝ๐—ฒ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ, ๐—ฐ๐˜‚ ๐—ป๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ถ๐—ด๐—ผ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ถ๐—บ๐—ฝ๐˜‚๐˜€๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ.

Ne pregatim intens si pentru relaxarea promisa de autoritati, atunci cand va putem primi si in casa.

Sa aveti un weekend de vara cu distractie si voiosie! ๐Ÿ˜Š